L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 10 de novembre del 2017

La Safor-Valldigna comptarà el 2018 amb un agent d'igualtat



La Safor-Valldigna comptarà a partir de l’any 2018 amb un agent d’igualtat finançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i que prestarà el seu servei a través de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna.

La regidora de Tavernes, Noelia Alberola, responsable de la Sectorial Comarcal d’Igualtat de Compromís i la regidora de Xeraco, Jacinta Rubio, que es també la secretaria comarcal de Compromís, són qui han dut a cap les gestions i reunions amb el Secretari Autonòmic d´Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat i Director General de l´Institut Valencià de la Joventut, Alberto Ibáñez (vore fotografia que incloem).

El president de la Mancomunitat, Tomàs Ferrandis, ha donat recolzament a les gestions fetes per Alberola i Rubio i que han servit per traslladar la necessitat que té la nostra comarca d’un agent d'igualtat que done servei a tots els municipis.

Albert Ibañez ha confirmat que l'any que ve es podrà comptar amb aquest agent i que el servei es prestarà a través de la Mancomunitat per tal de fer-lo més viable i extensiu a tots els pobles, sense oblidar tampoc les raons d’experiència de l’entitat comarcal en aquest camp de la igualtat.

Entre els serveis destaquen l'assessorament a les dones, la detecció i accions de prevenció de violència de gènere, així com la realització de plans d'igualtat per a les empreses de la comarca.

La secretaria i portaveu de Compromís de la Safor-Valldigna, Jacinta Rubio i la secretària de sectorials, Noe Alberola, han comunicat al president de la Mancomunitat, Tomàs Ferrandis, el bon fruit de les gestions i reunions. Ara serà el mateix Secretari Autonòmic, Albert Ibáñez,  qui li comunicarà oficialment la formalització del compromís i que l’agent d'igualtat  prestarà el servei “a través de la Mancomunitat de la Safor ja que és la millor institució per a fer realitat la iniciativa” segons va dir el mateix Albert Ibáñez. 

Elaboració pròpia