L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 2 de novembre del 2017

L’Ajuntament inicia l’asfaltatge del camí Pas d’Asencio





L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d’Agricultura que dirigeix Javier Escrihuela, ha iniciat avui l’asfaltatge del camí rural conegut com a Pas d’Asencio. Els treballs d’asfaltatge arriben després de la preparació general del camí que es va dur a cap fa uns dies per a executar aquesta tasca.

El govern de Compromís inverteix en aquests treballs un total de 36.000 euros obtinguts de recursos propis i ho fa atenent la demanda del sector agrícola de Tavernes. El mateix regidor Javier Escrihuela va confirmar fa unes setmanes quant es va anunciar l’obra que “així s’havia decidit en el Consell Agrari, on es va acordar actuar en aquest vial amb caràcter prioritari. Acomplim així des del govern municipal una de les demandes dels llauradors del nostre poble, però també adquirim el compromís de seguir treballant per arreglar a poc a poc altres camins del terme".


Aquest camí rural és molt important dins del sistema de vies rurals de Tavernes i és molt transitat perquè serveix de connexió entre camins tan importants del terme com són el Camí Reial (la comarcal Natzaret-Oliva), el Camí Marenys i el camí Séquia la Bova. L’actuació que s’està duent a cap millora i asfalta novament els trams Séquia la Bova-Camí Real i el tram Camí Real-Camí Marenys.

Vora 143.000 euros gastats en la legislatura en millora de camins

El govern de Compromís, a través de la regidoria d’Agricultura, ha dut a cap en l’actual legislatura actuacions de millora en camins rurals del terme per valor de vora 143.000 euros.


La regidoria d’Agricultura ha actuat: a) en dels camins de Puça, de la Moleta i un tram dels Marenys amb valor total de 50.000 euros; b) en el Primer Camí del Golfo i Camí d’Herrera amb valor total de 56.400 euros; c) camí de Pas d’Asencio per valor de 36.000 euros.

A banda, cal indicar la reparació de les vores del camí del Tol·lo que presentaven un mal estat, sobre tot en el punt d’unió dels propi camí amb els horts.

La realitat d’execució d’aquestes obres és el desmentit més clar a un partit de l’oposició que havia sigut capaç d’afirmar en nota de premsa que el govern municipal de Compromís no havia dedicat cap euro a la millora de camins rurals.



Elaboració pròpia