L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de novembre del 2017

Finalitzen les obres d'asfaltatge del camí rural Pas d'Asenció


Al llarg del dia d'ahir dijous es va dur a cap l'asfaltatge del camí rural conegut com a Pas d'Asencio, tasca realitzada per l'empresa Pavasal i que ha suposat una inversió de 36.000 euros.

El Pas d'Asencio ha quedat asfaltat en els seus dos trams. El primer tram uneix el camí Marenys amb el camí Reial (la comarcal Natzaret-Oliva), mentre el segon tram va des del camí Reial fins al camí Séquia la Bova. Les imatges que us oferim ens permeten vore com ha quedat el camí després de l'asfaltatge.

Aquesta actuació ha estat dut a cap pel govern de Compromís a través de la regidoria d’Agricultura. L'Ajuntament, amb aquesta actuació, porta invertits en l’actual legislatura i amb actuacions de millora en camins rurals del terme un total de 143.000 euros.

Elaboració pròpia