L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 20 de novembre del 2017

El Centre Excursionista de Tavernes organitza amb gran èxit el Campionat de Regularitat per muntanya




  
El Centre Excursionista va organitzar ahir diumenge el Campionat de Regularitat de la Comunitat Valenciana, amb la participació de 110 persones de 19 clubs muntanyencs arribats de tots els punts de la geografia valenciana.

El campionat consisteix en treure una mitjana del temps entre el participant que arriba el primer a la metà i i l’últim. L’eixida va ser a les 8’30 hores i l’arribada de la granera amb l’últim participant va ser a les 13’15 hores. Tant l’eixida com la meta es vam situar al Passeig del País Valencià.

Retrat de familia de tots els guanyadors

La marxa va transcórrer pel mur de defensa, senda dels Amoladors fins a la Font de la Sangonera on hi havia un avituallament. Després anada fins l’Alt de Les Creus (540 m. sobre el nivell de la mar) i baixava per les Fontetes de Cantus.

Els participants gaudiren de les espectaculars vistes que des de la muntanya de Les Creus es guaiten de la Valldigna i d’una ampla part de la costa des de València fins a Dénia, essent el comentari unànime dels participants el haver gaudit d’un grana dia de muntanya, també facilitat pel bon oratge d’ahir diumenge. També van ser motius d’elogis els bons treballs de condicionament que s’estan realitzant de les sendes que abaixen de les Fontetes de Cantus.

Lliurament de premis
 El lliurament de premis va ser en el Passeig i va comptar amb la presència del president i vicepresident de la Federació Valenciana de Muntanyisme, senyors Francisco Durá i Antonio Davo respectivament, del regidor d’Esports, Josep LLácer, i del president del Centre Excursionista, Vicent Felix.  En finalitzar el lliurament de premis es va oferir un aperitiu als assistents.

L'equip organitzador del CETV

El club organitzador, el  CETV, va comptar amb més de 40 voluntaris que estigueren fent tasques de control dalt de la muntanya i en el casc urbà. També es va comptar amb la col·laboracio de  Protecció Civil de Tavernes.

Arribada d'alguns participants a la meta




RESULTATS


Absoluta Femenina

1. Sandra Sanchis Lopez  Club Muntanya Penya Frare

2. Alicia Avedaño Marin  Club Nativos

3. Amparo Ricarte Lisarde   Club Excursionista de Montaña Atava


Absoluta Masculí

1. Juan Antonio Segui Perez  Club Muntanya Penya Frare

2. Jose Miguel Gonzalez Menarges    Club Nativos


3. Gabi Belenguer Civera   Club Excursionista de Montaña Atava



1. Classificada local

Mari Sales Galletero Pedrochej  Centre Excursionista de Tavernes


1. Classificat local

Pablo Casanova Plana  Centre Excursionista de Tavernes