L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 20 de novembre del 2017

Avui dilluns xerrada sobre acolliment familiar al saló de plenaris de l'Ajuntament

La directora general d'Infància i Adolescència, Rosa Molero, serà la protagonista de la xerrada informativa sobre acolliment familiar que organitza l'Ajuntament a través de la regidoria de Serveis Socials. La xerrada està oberta a tota la població i està anunciada al saló de plenaris a les 20 hores.

El tema a tractar, tal com diu el títol de la xerrada, és l'acolliment familiar com a mesura de protecció que adopta la Generalitat per a exercir la guarda dels menuts. L'acolliment és el mitjà que atorga l'atenció d'un xiquet o xiqueta a una persona o nucli familiar, amb l'obligació de vetlar per ell, tindre'l en companyia, alimentar-lo, educar-lo i procurar-li una formació integral.

La xerrada explicarà a tots els interessats amb detall la formalització de l'acolliment, quines modalitats hi ha diverses i diferents segons les famílies acollidores i els xiquets/es acollits,  i quins són els documents necessaris i altres detalls sobre la modalitat d'acolliment, drets i deures de les parts, atenció sanitària, règim de visites per part de la família del xiquet o xiqueta acollit, compromís de col·laboració de la família biològica i sistema de cobertura per part de l'entitat pública. 

Elaboració pròpia