L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 10 de novembre del 2017

Tavernes guarda un minut de silenci en memòria de la darrer víctima de la violència masclista



  
L’Ajuntament de Tavernes, representat per l’alcalde Jordi Joan, regidors, funcionaris i veïns han guardat un minut de silenci a la porta de la casa consistorial en memòria de l'última dona assassinada a Elda (Alacant) per la seua exparella a Elda.

Davant aquest nou cas, i els molts que hi ha hagut al llarg de l’any, cal que la societat en general i la vallera en particular done suport a les víctimes de la violència masclista i denuncie els agressors. Tots i totes hem d’estar al costat de les víctimes i demostrar que en la societat del segle XXI la violència contra les dones no és ben rebuda i que tots la rebutgem contundentment i indignadament i estem en contra d’aquells que es creuen amb el dret d'agredir les dones i assassinar-les.

En aquest senzill però emotiu acta, l’Ajuntament de Tavernes ha tingut un record per als familiars, amics i la gent que estimava Jèssica. La dona morta a Elda, i especialment per als seu fill de tres anys, testimoni involuntari dels fets ocorreguts quan sa mare va anar a per a l’escola.