L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 21 de novembre del 2017

L'Ajuntament millora l'accessibilitat i trànsit de les voreres en un tram del carrer la Barca.



 
L’ajuntament de Tavernes millora l’accessibilitat en un dels trams del carrer La Barca, amb la qual cosa les persones, bé a soles, o si van en carro de compra,  amb cotxets de xiquets o bé si és un cotxe de persona amb mobilitat reduïda, podrà transitar molt millor.


La millora de l’accessibilitat i el trànsit de les persones per la vorera s’aconsegueix amb la retirada dels arbres que havien alçat totes les voreres i la reposició de taulells del pis trencats o alçats per les arrels. Així mateix s’arreglaran i reompliran els escorcells de manera que quede plana la vorera i es canvien les peces de formigó que faciliten les entrades a les cotxeres.


Aquesta actuació és la que faltava per completar les obres de millora que s’han dut a cap en el carrer, un dels més transitats de Tavernes per ser camí principal d’eixa de la ciutat a més del pas obligat de les comitives mortuòries en el seu camí al Cementeri.

Elaboració pròpia