L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 1 de maig del 2017

Tavernes és la quinta ciutat més transparent del País Valencià


Tavernes és la quinta ciutat més transparent del País Valencià, segons un informe elaborat per Dyntra, una plataforma col·laborativa que té com objectiu mesurar la informació pública de governs, administracions publiques, partits... de forma dinàmica, eficient, transparent i oberta.

Aquesta entitat ha establert una sèrie d’indicadors on classificar la transparència dels consistoris: Transparència municipal, Participació i col·laboració ciutadana, Open Data, Obres Públiques i Urbanisme, Transparència Econòmico-Financera i  Contractació de serveis son eixos en que es basa l’estudi.

Els quatre municipis més transparents per davant de Tavernes són  La Núcia, Gandia, Paiporta y Torrent amb acompliment del 72%, 71%, 70% i 64% dels indicadors, mentre Tavernes n’acompleix el 60%.

La falta de que la pàgina web del municipi estiga en anglés, o que no està indexada tota la informació de transparència dins del web municipal o que no s’informe del funcionament de les Juntes de Barri (quan a Tavernes no hi ha Juntes de Barri), o que no es transmeten els plenaris per internet ( cosa que no és certa) són indicadors que han baixat la puntuació del nostre municipi.