L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dimarts, 2 de maig de 2017

L'Ajuntament efectua treballs de manteniment en edificis públics de la platjaL'ajuntament de Tavernes ha procedit a efectuar treballs de manteniment de pintura, tant externa com interna, als edificis de la Policia Local de la platja i el consultori, en vistes ja a la propera temporada estival.


Els treballs han consistit majorment en rascar la pintura antiga, massillar alguns badalls i reparar desperfectes de parets i pintar totes les dependències de l'edifici, tant a l'exterior com a l'interior com es pot apreciar en les fotografies.