L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 23 de desembre del 2022

PLE DESEMBRE 2022: "No diga falsedats" era el prec del regidor d'Obres, Josep Llácer, de Compromís, a Eva Palomares, portaveu del PP.

 

El regidor d'Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, candidat a l'alcaldia de Tavernes va demanar a la portaveu del PP, Eva Palomares, candidata també a l'alcaldia, que en els plens municipals "no diga falsedats, ni faça afirmacions que atempten a la intel·ligència". 

El ple estava tractant d'unes obres dutes per l'Ajuntament després de Tots Sants en el conjunt de nínxols que havien patit solsides en la part vella del Cementeri i que per precaució s'havia tancat la zona i els familiars no hi podien accedir. (fotografia de dalt, les obres de reparació)

La portaveu del PP afirmava que Compromís havia fet les obres obligat per les queixes que els familiars havien expressat en Tots Sants. El regidor Llacer ho negava i recordava un fet massa conegut: en qualsevol Ajuntament és impossible projectar, licitar unes obres i començar-les en un dia. Cal seguir el procediment legal.  

I ací afegim nosaltres: la portaveu del PP, després de 7 any i mig de regidora, hauria de saber quins són els procediments administratius que, per llei, segueix una obra. Dit de manera senzilla: l'estudi de l'obra, redactar projecte, assignació de partida en pressupost, licitar o adjudicar com a obra menor, executar... tràmits que ocupen setmanes i de vegades mesos, segons siga l'obra. 

Com es deduïa del que afirmava el regidor de Compromís, era impossible que les queixes d'unes famílies per Tots Sants es traduïren en obres immediates dies després. Llàcer va recordar que havia explicat en altres plens que els tècnics municipals, abans de Tots Sant, havien realitzat estudis amb unes "cates" al terreny per conéixer d'on venien els problemes de les solsides i així redactar el projecte de les solucions. ¿Escolta la portaveu del PP les explicacions?

Tota aquesta problemàtica nosaltres ja la vam informar. Ho podeu llegir al següent enllaç 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/11/lajuntament-procedeix-reparar-el-mur-de.html

Ara podeu escoltar les explicacions del regidor Llàcer al respecte en el ple passat