L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de desembre del 2022

ACLARIMENT : La Calçada (carretera comarcal a la platja CV-603) es tallarà al trànsit entre el 19 i el 22 de desembre


 
La Diputació de València, secció de carreteres, ha donat l'avís de tall en la carretera comarcal CV-603, popularment coneguda com a La Calçada, entre el dilluns, dia 19 de desembre, i el dijous, 22 de desembre per obres. En concret les obres afecten un total de vora un quilòmetre perquè es tallara al  trànsit entre el km 9,000 i el km 9,900.

La Diputació de València, en la nota d'avís, indica que la rasant de la carretera es troba en l'actualitat amb nombroses deformacions longitudinals i transversals a causa del procés de consolidació de la carretera que s'ha anat produint amb els anys. 

Aquestes deformacions representen un potencial perill per a la seguretat viària dels usuaris de la via, per la qual cosa es procedirà a una regularització de la rasant mitjançant fresats parcials i extensió de capes de mescles bituminoses en calent.

Tot i que les obres s'han iniciat avui, 14 de desembre, el tram es tallarà:

INICI DEL TALL: 19 de desembre de 2022

FI DEL TALL: 22 de desembre de 2022

ITINERARI ALTERNATIU:

• A TAVERNES: Per la via de servei en la vora dreta de la carretera

• PLATJA DE TAVERNES: Per la via de servei en la vora esquerra de la carretera  

 

ACLARIMENT: La següent noticia està redactada segons l'avís de Diputació. Per tant no hem rebut eixa informació de cap organisme o regidor de l'Ajuntament com algunes informacions mal intencionades han dit. De fet, ja fa dies que es veien els preparatius.

Fins i tot, i per evitar confusions, no hem conservat el nom que la nota li dona (Carretera de Cullera a Tavernes) a la carretera i i l'hem substituït per "la Calçada", nom tradicional valler.