L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 18 de desembre del 2022

Ahir les tres corals de Tavernes oferiren el Concert de Nadal: vídeos del concert


Nadal està al damunt, i per anunciar-lo, com ja es tradicional al nostre poble, les tres corals valleres oferiren un concert a l'església de Sant Pere que fou seguit per nombrós públic.
 
La Coral Marinyén, el Cor de Cambra Quinze de Març i la Coral de l'Escola d'Adults Bolomor ompliren l'església amb la interpretació de diverses nadalenques, per llançar un missatge d'amor i pau a tot Tavernes i per extensió a tot el Món, així com felicitar les festes de Nadal.
 
Així, els assistents gaudiren amb nadales tan conegudes i populars com "A 25 de desembre", "Farà lluneta", "Pastorets i pastoretes", "Donem l'aguinaldo", "Chiquirriquitin", "Ator, ator", "Santa nit", "African Alleluia", entre moltes altres.
 
Us oferim una mostra de les interpretacions del concert, el qual va acabar amb la interpretació de la nadala "Adestes Fideles", com  a cant comú per totes tres corals.
 
 Coral Marinyén

 


15 de Març


 

Cor Escola d'Adults Bolomor



Cant Comú