L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 30 de desembre del 2022

FESTIVERN 2022: "La Fístula Valkànika" i "Metall i So" actuen amb gran èxit, mentre continua l'afluència a la zona d'acampada

 

Tal com estava programat els dos grups vallers, "La Fístula Valkànika" i "Metall i So" han oferit un recital de benvinguda a tots els festiverns i festiverneres que visiten Tavernes amb ocasió del Festivern.

 

 

El recital ha tingut lloc en la carpa que l'Ajuntament ha muntat en la Plaça Major, i els dos grups al llarg de poc més d'una hora han interpretat el bo i millor del seu repertori davant un públic que ha aplaudit i ha gaudit amb l'actuació.

 

 

Bon ambient i molta bona acceptació pels espectadors, essent un dels concerts de benvinguda que més public ha reunit, tot i que s'ha allargat fins vore les 4 de la vesprada. Enhorabona als dos grups.

Segueix el degoteig d'arribades a l'acampada del Festivern

Ahir va ser el dia de mes arribades, potser pel fet que s'obria la zona d'acampada i començava també el Festivern. No obstant, al llarg del dia d'avui ha continuat l'arribada de festiverners/eres de fora de la localitat i han estat molts els vehicles que s'aturaven en la carretera, a la vora de la rodona, perquè abaixés els passatgers que enfilaven tot seguit cap al campament, o bé si ells eren els mateixos conductors, a cercar un lloc on aparcar.

La presencia de joves en el poble s'ha notat, tant al carrer com en els comerços, bars,  i també en l'ocupació total de llocs d'aparcament al voltant de la zona, amb la qual cosa s'han complert amb escreix les previsions. Us oferim unes fotos de la zona d'acampada i al voltant es poden apreciar els llocs habilitats completament plens.

 

La zona d'acampada avui a les 9 del matí

La zona d'acampada aquesta vesprada a les 17 hores

 

Programació i horaris d'avui, dia 30
 


Programació i horaris de demà, dia 31