L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 de desembre del 2022

FESTIVERN 2022: L'equip "Feam Team" de Dénia ha guanyat el Campionat de Futbet del Festivern

 

L'equip "Feam Team" amb jugadors procedents de la ciutat de Dénia (Marina Alta) s'ha proclamat campió del Campionat de Futbet celebrat dins dels actes del Festivern en vèncer en la gran final a l'equip "Grasia Diego" per 2-0 en un partit interessant on hem pogut gaudir de bones jugades i bon futbol.

"Feam Team"

"Grasia Diego"

 

Els dos equips - "Feam Team" i "Grasia Diego"-   que han arribat a les finals havien vençut en les semifinals respectivament als equips "Royal Academy" als penals després de finalitzar el partit 0-0 i als Fumones per 1-0.

 

Imatges del partit

 


Esportivitat en acabar el partit

El campionat s'ha celebrat al llarg del matí del dia d'avui i el partit de la final ha estat seguit per un nombrós public que ha animat els dos equips.