L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 16 de desembre del 2022

Aquesta vesprada, a les 17'30, s'encén al Passeig del País Valencià l'arbre de Nadal confeccionat pel Centre Ocupacional Valldigna

 
 
L'encesa de l'arbre de Nadal confeccionat per l'Alumnat del Centre Ocupacional Valldigna a partir d'elements reciclats tindrà lloc avui divendres a partir de les 17'30 hores de la vesprada i comptarà amb la interpretació de nadales a càrrec de la Coral Marinyén.
 
 
 
Un any més, el Passeig del País Valencià lluirà aquest arbre singular confeccionat per celebrar les festes de Nadal. Un arbre innovador que aconsegueix donar una segona vida a elements reciclats, amb una nova llum que servirà per recobrar la il·lusió de gaudir d'unes festes nadalenques plenes de felicitat i amistança. 
 
 




 
El Centre Ocupacional Valldigna treballa diversos programes i activitats, tots amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels usuaris, les seues capacitats i fer una preparació per a la incorporació al mercat laboral. Al llarg de l'any són moltes les activitats que realitzen, essent una de les més vistoses i populars la confecció de l'arbre de Nadal que, a més d'acomplir  els objectius formatius de la institució, ens dóna exemple de la necessitat de reciclar els materials per oferir-los una segona vida i, de vegades, fins a una tercera, amb la qual cosa s'ajuda al medi ambient.
 
 



 
Les fotografies han estat facilitades pel Centre Ocupacional i ens permeten observar tot el proces i treball de formació de l'arbre. Els treballs duts a cap en els tallers i el resultat final, que ja es veu perfectament, amb el muntatge enmig del Passeig del País Valencià, amb les capses i paquets dels regals al peu de l'arbre.