L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 19 de desembre del 2022

Les obres de millora i reparació del carrer Sanchis Guarner en Els Sequers ja estan acabades


L'Ajuntament de Tavernes ha donat com a acabades les obres de millora del paviment del carrer de vianants Manuel Sanchis Guarner, ubicat en la zona d'Els Sequers.

 

 

 

La regidoria d'Urbanisme i Obres que dirigeix el regidor Josep Llàcer, de Compromís, ha estat l'encarregada d'adjudicar unes obres que per la seua quantia es van tramitar pel denominat procediment d'obra menor, amb una inversió total de vora 34.000 euros i que han tingut com a termini d'execució un mes.

 

El carrer  Manuel Sanchis Guarner, dedicat a uns dels millor lingüistes valencians, ha gaudit al llarg d'aquest darrers mes de la reparació i substitució de molts dels taulells que formaven el pis del carrer de vianants, i que estaven trencats o sols perquè amb el pas del temps havien patit els efectes negatius de les arrels dels arbres que hi te plantats. Tal com es pot apreciar en les fotografies, el carrer està completament reparat.

Elaboració pròpia