L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 18 de desembre del 2022

RECORDEM: Demà dilluns dia 19 es tallà al trànsit la carretera a la platja (La Calçà) per obres de millora

 
 
Si l'oratge no ho impedeix, demà dia 19 la secció de carreteres de la Diputació de València, tallarà al trànsit la carretera comarcal CV-603, popularment coneguda a Tavernes com a "La Calçà", per obres de millora i reasfaltat. Des del passat dia 14,  una màquina de fresar ha treballat en la carretera per preparar els treballs. (vore les fotografies).
 

 

 
La nota pública de la Diputació, que ha estat molt publicada en les xarxes locals al llarg de tota la setmana passada i que nosaltres vam reproduir el dimecres dia 14, dia oficial d'inici de les obres, indica que amb motiu d'aquestes obres la carretera romandrà tallada entre demà dilluns, dia 19 de desembre, i el dijous, 22 de desembre. 
 
 
 
 
Les obres es duran a terme en un tram de 900 metres, entre els punts km 9,000 i  km 9,900, i serviran per reparar i millorar la rasant de la carretera que es troba ara mateix amb nombroses deformacions longitudinals i transversals pel procés natural de consolidació de la mateixa carretera produït produint amb el pas dels anys. 
 
 
 
 
Això representa un perill que es vol corregira amb una regularització de la rasant mitjançant fresats parcials i extensió de capes de mescles bituminoses en calent. Els treballs previs, tal com molts vallers i valleres han pogut comprovar la setmana passada i les imatges que publiquem, ja s'han dut a cap amb el fresat de la via en els trams més deficients.
 
Mentre dure el tall, i com a itinerari alternatiu per al trànsit de vehicles i persones, s'han d'usar les dues vies laterals que disposa la carretera. No cal ni dir que caldrà extremar les precaucions per motius de seguretat i estar atents als treballs quan s'hi circule.
 
 


ACLARIMENT: Per evitar confusions, usem el nom popular de "La Calçà" en referir-nos a la carretera i no "Carretera de Cullera a Tavernes" que usa la Diputació en la nota.

Elaboració pròpia