L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 de desembre del 2022

"Mediterrània Festival" ja no se celebrarà a Tavernes

Març 2018: "Mediterrània Festival" es presentava a Tavernes

Tavernes no acollira el "Mediterrània festival" perquè, segons la nota oficial de l'Ajuntament, no s'ha arribat a un acord amb la promotora per celebrar-lo un any més a la nostra platja. 

L'ajuntament de Tavernes indica que aquesta decisió es pren "vetlant per l’interés general de la població. Tavernes no acollirà el festival degut a les altes pretensions econòmiques i d’infraestructures que sol·licitava l'empresa promotora per a celebrar-lo en la nostra ciutat"

El regidor responsable de l'àrea de Festivals, Josep Llàcer ha assenyalat que "Seguirem treballant en promoure nous festivals durant l’estiu, perquè Tavernes és garantia d’èxit i creixement per als festivals com s’ha pogut comprovar amb el propi Mediterránea o el Festivern”.

El regidor de Festivals, Josep Llàcer, assenyala que “durant setmanes hem fet tot el possible per a intentar rebaixar les pretensions, ja que vist l’èxit de les anteriors edicions, Tavernes és la millor opció per a celebrar el festival. Seguirem treballant en promoure nous festivals durant l’estiu, perquè Tavernes és garantia d’èxit i creixement per als festivals com s’ha pogut comprovar amb el propi Mediterránea o el Festivern”. 

Tot i que hem intentat conéixer les pretensions econòmiques de l'empresa, des del govern municipal no ens han facilitat aquesta data, i en la conversa que hem mantingut després de publicar-se en el Facebook de l'Ajuntament la nota oficial, només hem pogut esbrinar que eren bastant superiors al pressupost anual que Tavernes dedica a Festes Locals.

L'anunci de l'Ajuntament de Tavernes ha anat precedida d'una publicació, en to enigmàtic, del mateix festival:

 


No sabem si entre eixes "sorpreses" estarà la confirmació de la marxa de Tavernes i del nou lloc de celebració, que segons tots els rumors, serà a la ciutat de Gandia.