L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 16 de desembre del 2022

Els llums de la il·luminació de Nadal ja brillen i llueixen en la platja de Tavernes

La il·luminació nadalenca ja llueix en la platja de Tavernes després del treball d'instal·lació dut a cap per l'equip de la brigada municipal que s'encarrega d'aquests treballs. Així doncs, la il·luminació nadalenca del casc urbà de Tavernes i de la platja ja està en funcionament, i avui mateix com ja hem dit en una altra noticia serà l'encesa oficial també de l'Arbre de Nadal muntat al Passeig del País Valencià.
 
 

 


Tal com ja hem informat en altres ocasions, l'equip municipal responsable va començar les tasques d'il·luminar amb motius nadalencs el poble i la platja la darrera setmana de novembre. La tasca es va iniciar pel casc urbà de la ciutat i, quan s'estava començant a la platja, es va produir el canvi d'oratge i els continus episodis de pluja que hem tingut fins fa nomes uns dies, cosa que va impedir acabar la instal·lació de la platja. Els treballs han acabar aquests passats dies coincidint amb la millora de l'oratge.


 

A les fotografies que publiquem, mostrem com a exemple del treball efectuat alguns dels múltiples elements instal·lats, tant durant el dia com encesos a la nit.

 Elaboració pròpia