L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 de desembre del 2022

Tavernes donarà la benvinguda al 2023 en l'envelat muntat per l'Ajuntament en la Plaça Major on actuarà l'orquestra "La Metro"


La Plaça Major serà el lloc on els vallers i valleres que ho desitgen podran donar la benvinguda a l'Any Nou 2023 demà. La nit de Cap d'Any se celebrarà amb les tradicionals campanades i actuació de l'orquestra "La Metro", encapçalada pels cantants vallers Aroa Gomar i Rubén Altur.
 
Amb eixa finalitat la Regidoria de Festes, dirigida per Encar Mifsud, de Compromís,  ha instal·lat una carpa en la plaça Major perquè els vallers i les valleres puguen celebrar en companyia i amb la millor música una nit tan especial. 
 
En aquesta carpa, tindrà lloc també demà divendres, a les 13'30 hores, el concert de benvinguda del Festivern amb la participació dels grups locals "Metall i So" i "La Fístula Vallkànika", mentre el dissabte serà la xaranga "Xe Kin Ampastre" qui actuarà també a les 13.30 hores per tal d'amenitzar el concurs de paelles que se celebra amb ocasió del Festivern.
 


 
 
La iniciativa de la Regidoria de Festes és una continuació de "Aquest Nadal, queda’t a Tavernes" que s'ha desenvolupat les últimes setmanes amb una gran acceptació entre la població vallera de totes les edats. La iniciativa nascuda de la col·laboració público-privada, Ajuntament- dos empreses d’oci, tenia com a objectiu ampliar l’oferta d’ambient i oci del municipi per tal d'afavorir que la ciutadania celebrarà els tradicionals dinars i sopars de Nadal d'empresa i familiars als bars i restaurants de Tavernes.

La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha assenyalat que “la iniciativa ha complit amb èxit tots els objectius que ens vam proposar: oferir una ampla programació d’oci per a totes les edats, impulsar els establiments d’hostaleria i restauració locals i evitar desplaçaments. Ara, la programació d’oci es trasllada a la plaça Major, on donarem la benvinguda a l’any 2023”.



r.