L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 29 de desembre del 2022

El personal directiu i docent de "Millorem IV" organitza una festa sorpresa per a l’alumnat en l’acte de cloenda del taller d’ocupació  



Avui, dijous 29 de desembre, finalitza l’any de formació i treball de l’alumnat del Taller d’ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna IV” i, sense pausa, demà divendres comença el nou taller "Millorem V" amb nou alumnat, nous projectes, nous reptes, noves il·lusions... tot amb un objectiu clar i concret: millorar Tavernes i el seu entorn

La cloenda institucional del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes IV" ja s'ha celebrat a la Casa de la Cultura en un acte que va suposar tres hores d’espectacle sorpresa organitzat pel personal directiu i docent com a mostra d’agraïment i reconeixement al treball realitzat per l’alumnat del taller d’ocupació al llarg del 2022.
 
 
 

I és que a poc a poc, i moltes vegades de manera imperceptible per la ciutadania, han estat més de 40 punts d’actuació, a banda de l’organització i col·laboració en diferents esdeveniments. Centres escolars, Casa de la Musica, actes del 9 d'Octubre, actuacions en el Clot de la Font, atenció i manteniment de les repoblacions, actuació decorativa en la Festa de l'Esport, millora i manteniment d'espais verds en la platja.... i aixi fins a 40 actuacions que demostren el grau de formació i aplicació de la formació rebuda en tots els treballs. La nostra enhorabona.
 
 
 
Uns treballs que demostren el bon ús dels vora 800.000 euros de cost del taller, entre subvenció i aportació municipal, uns fons aconseguits des de l'àrea de Foment de l'Ajuntament, dirigida per Josep Llàcer, amb un treball encomiable dels tècnics municipals, amb els quals s'han pogut contractar durant un 30 veïns i veïnes i 6 persones de l’equip docent.

En resum, un treball abundant i magníficament realitzat per l’alumnat de Millorem IV, sempre sota la supervisió del professorat de les tres especialitats, que també calia ser reconegut. I això va fer que setmanes enrere el personal directiu i docent del taller es plantejarà la manera de valorar el treball realitzat per l’alumnat i així es va organitzar...
 
 


Una festa discoteca d'agraïment i de germanor

Molt prompte va aparèixer la idea de celebrar una festa de discoteca al soterrani de la Casa de la Cultura. Va resultar fonamental la participació del tècnic de la casa, Vicent Palomares, que a més de donar el seu suport i oferir molt més que la seua col·laboració, va mantenir en secret tot el que s’estava preparant, que no va ser poc. Una part important de la celebració era la sorpresa, no només per a l’alumnat si no per a totes i tots els convidats, inclòs l’alcalde i regidores i regidors.
 
 

 
L’acte va començar al pati de butaques simulant una avaria que obligava a improvisar una alternativa. Els assistents van ser conduits al soterrani on els esperava la sorpresa. No va faltar de res, i al obrir la porta es van trobar amb una autèntica discoteca amb fum carbònic, capçals mòbils i fixos de llums, projeccions de recurs amb imatges en blanc i negre de pel·lícules clàssiques i amb efectes de llum i color, i amb un discjòquei punxant música disc dels 90 que sonava de ple.
 
Les tres hores van passar com un rellamp per als convidats. La música anava alternant-se amb diferents propostes. La gent va riure i va plorar, emocions contradictòries es van superposar exactament igual al dia a dia del taller d’ocupació, on les discussions i les abraçades conviuen cada dia.

La regidora d’educació, Fina Vercher, va llegir una adaptació de l’elegia de Miguel Hernández i els assistents, que van començar plorant, van acabar amb un esclat de rialles al comprovar a la fi que formava part d’un simpàtic record a un vehicle de la brigada municipal.
 
 


En una performance, l’alumnat va preparar en directe una escena nadalenca al ritme de la música que, per mantenir la sorpresa, havien assajat sense saber l’entorn on s’havia de representar.

En homenatge al personal del Braç Treballador i al departament de Foment que li dóna suport es va projectar un curtmetratge que mostrava amb certa ironia i sentit del humor el contraplà del treball del Braç.
 
 Molt interessant la projecció a doble pantalla d'un doble video sincronitzat que, anava més enllà dels treballs realitzats, mostrava i donava protagonisme a cadascú i cadascuna de les persones del taller que ho han fet possible.
 
 
 
 


L’ADL, el regidor de Foment, Josep Llácer, i l’alcalde Sergi González van fer uns parlaments on van realitzar la valoració pròpia del taller així com dels treballs realitzats.

I després es va donar l'agraïment a totes les persones i institucions que han donat suport a "Millorem IV". Els assistents va eixir de l’acte amb un somriure, que més es pot demanar...

Us oferim un enllaç on es pot comprovar cadascun dels treballs realitzats per "Millorem IV" : http://milloremtavernes4.com/