L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 24 de desembre del 2022

La carretera a la platja, la "Calçà", s'ha obert al trànsit de vehicles però amb limit de velocitat de 40 km/hora.

 

  
La carretera CV-603 que du a la platja de Tavernes, la "Calçà", es va obrir ahir al trànsit de vehicles una vegada realitzades gran part de les obres de millora que ha gaudit al llarg d'aquesta setmana i que han servit per anivellar i i normalitzar la rasant i efectuar una tasca completa d'asfaltat i marcatge dels senyals viaris.
 
 
 
 
No obstant això, cal indicar que la circulació s'ha d'efectuar extremant totes les precaucions per seguretat, car encara no han acabat les obres del tot. Remarquem que el límit de velocitat s'ha marcat en 40 km/hora, limitació que cal respectar fins a nou avís, que serà quan les obres que executa la Diputació de València estiguen totalment acabades.