L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 11 de desembre del 2022

ACTUALITZADA i AMPLIADA: Càritas Interparroquial dóna 2.300 gràcies a Tavernes (Les fotografies)


 

Càritas Interparroquial ha agraït  el recolzament de tots aquells i aquelles persones que han fet possible  els bons resultats aconseguits enguany. 

La recaptació total ha estat de 2300€, però allò que cal valorar, indica l'entitat, és el gran recolzament i solidaritat del poble de Tavernes any rere any en la celebració de les "Trobades Multiculturals" i que una vegada més ha fet possible que aquesta trobada siga un punt d’encontre,  de  conscienciació i sensibilització social on s’obriren espais de relació normalitzats entre voluntaris, participants, col·laboradors i simpatitzants de Càritas, entitats i regidories del nostre Ajuntament.





 

L'entitat remarca el fet que, entre tots els assistents, va ser possible gaudir  d’una vesprada festiva,  delitant-nos d’uns dolços i salats  que, a més de ser exquisits,  posaren en manifest la similitud d’ingredients  i la finalitat comuna de la seua elaboració: complimentar a tots aquells i aquelles que més estimem.

 

  

 

 

Caritas Interparroquial ha assenyalat que tot el s'ha arreplegat anirà destinat a les famílies que s'atenen a l'Economat i així continuar donant resposta, en la mesura de lo possible, a les greus necessitats que es poden generar els propers mesos, donat que el nombre de participants de l’economat va augmentant.
 
 
 
 
 
 
L'entitat ha agraït a tot el personal del Mercat Municipal per la seua professionalitat i paciència, també a la Brigada Municipal per l'ajut amb la intendència  i a l’Ajuntament de Tavernes i les regidories implicades  per coordinar tota aquesta ajuda i per pod comptar amb ells sempre que els necessiten, aixi com els mitjans de comunicació i xarxes socials per  donar sempre difusió als  projectes. I finalment a la xaranga "Això ho pague jo" per donar recolzament i aportar la seua alegria i joventut  per convertir la trobada amb una gran festa. 
 
Actualització i ampliació segona la nota i fotografies remeses per Càritas