L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 3 de desembre del 2022

Les pluges deixen a la Valldigna quantitats entre 58 i 102 litres, segons poblacions i zones dels termes


Les pluges d'aquest dies han estat generosos sobre la Valldigna on, en total s'han superat els 100 litres d'acumulats en la zona de l'Ull de Bou en el terme de Tavernes. El període de pluges a la Valldigna ha deixat quantitats interessants per a recarregar aqüífers i podem dir que són ben rebudes i més encara quan no han fet danys. 

 

El Vaca

Us deixem els acumulats aproximats. Són dades recollides al web d'AVAMET, l'associació valenciana de meteorologia i que són variables segons el lloc de l'estació meteorològica.

- Barx acumula un  total de 79 litres al poble, 58  a la Drova, 80 a la Visteta i 87 a la Falaguera

- Benifairó, un total de 90 litres mesurats en la zona del Pator

- Simat no hi ha dades

- Tavernes ha arreplegat 102 litres a l'Ull de Bou i 62 a Els Sequers.

 

 

Font de Bolomor
 
El Badell

  

En aquestes circumstàncies, els rius i les fonts de la Valldigna han incrementat el seu cabal, tal com podeu vore en les fotografies d'ahir. Cal dir també que hem tingut una abaixada de termòmetre, en el cas de Tavernes les mínimes els dies passats han estat al voltant dels 10º C i les màximes sobre 13º C, tot i que el vent que bufava del nord-est ens donava una sensació tèrmica de més fred.

Elaboració pròpia