L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 22 de desembre del 2022

Cinc nous agents de la Policia Local han pres possessió avui dijous



Avui de matí ha tingut lloc la presa de possessió oficial de cinc nous agents de la Policia Local de Tavernes en el saló de Plens de l'Ajuntament.

L'alcalde, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, l'Intendent de la Policia Local, Rafa Prats, i membres de la corporació municipal els han donat l'enhorabona per finalitzar amb èxit l'oposició i la formació en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) per tal d'entrar a formar part oficialment del cos policial valler.

 

 

Els agents han assenyalat que afronten amb il·lusió i responsabilitat aquesta nova etapa per tal de prestar el millor servei possible als veïns i veïnes de Tavernes i amb l'objectiu de vetlar per la seguretat de la ciutadania.