L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 de desembre del 2022

Desembre és el mes del Nadal i dels carrers il·luminats

Carrer Mestre Serrano

Encetem avui el mes de desembre, un mes festiu que ens ofereix un pont inicial per la Constitució i la Purísssima, l'alegria del sorteig de Nadal - sort a tots i totes en la Grossa- i després les festes més familiars i entranyables, el Nadal que el perllongarem a Cap d'Any i fins als Reis.


Camí la Dula

Passeig Lepant

Casa de la Cultura

Poliesportiu Municipal

Plaça d'Espanya

Passeig Lepant

 I seguint també el costum, el nostre poble s'ha engalanat amb les tradicionals llums nadalenques, que com vam dir ahir s'estaven instal·lant i que ja hem vist avui en molt punts de la ciutat enceses, oferint una nota de color i animant els veïns i veïnes a eixir al carrer i gaudesca de les festes, amb responsabilitat i optimisme en aquestes dates tan especials.

 Elaboració pròpia