L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 de desembre del 2022

L’Ajuntament instal·la un envelat per a impulsar l’oci a Tavernes les festes de Nadal


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Festes, ha instal·lat un envelat en el polígon del Pla, on es desenvoluparan durant els pròxims caps de setmana (9, 10, 16, 17, 23 i 24 de desembre) diferents concerts i actuacions musicals per a totes les edats. La iniciativa naix de la col·laboració público-privada entre el consistori valler i dos empreses d’oci locals per a ampliar l’oferta d’ambient i oci durant les festes de Nadal.
 
 


La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha assenyalat que “l’objectiu és oferir una completa i variada oferta musical i d’oci perquè la gent es quede a Tavernes en Nadal i celebre els dinars i sopars tradicionals d’estes dates als nostres bars i restaurants, evitant també perillosos desplaçaments amb vehicle a altres poblacions".
 
 
 
 
  
Tot i que fa uns dies, talment com vam publicar, la previsió d'instal·lació era el principi del Cami Gandia, finalment s'ha decidit per aquesta opció. Avui divendres, dia 09, es podrà gaudir del concert de LoliPop (19.30 hores) i la música electrònica de Dj Simonet (00 hores), mentre que demà dissabte 10 hi haurà les actuacions de La Mocha (18 hores), Dj Quino Costa (20 hores), Dj Simonet (00 hores) i Dj Sala (03 hores).

Segons la nota de premsa del gabinet de Premsa i Comunicació
.