L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 18 de desembre del 2022

Una iniciativa d'èxit, amb uns usuaris contents perquè eviten desplaçaments fora de Tavernes

 

 
Un envelat ple de gom a gom divendres i dissabtes i uns usuaris que es mostren satisfets i contents de la iniciativa de la regidora de Festes, Encar Mifsud, de Compromís, que veu complit l'objectiu que es va marcar: "oferir una completa i variada oferta musical i d’oci perquè la gent es quede a Tavernes en Nadal i celebre els dinars i sopars tradicionals als nostres bars i restaurants, evitant també perillosos desplaçaments amb vehicle a altres poblacions”.
 
I així ho ha entés molts veïns de Tavernes que passen la vetlada a l'envelat, animat en aquest cap de setmana per la música electrònica de Dj Simonet i Dj Kowalsky, i les cançons de La Banda de la Abuela. El dissabte nou ple, amb una tornada al passat amb la musica de la FestaRemember amb els Gemelos Puzzle, Dj Jony, Dj Quino Costa, Dj Sala, Dj Partícula, Dj Richard i Dj Oscar Nacher. 
 
Usuaris contents i els empresaris que participen en la iniciativa de la Regidoria de Festes molt pagats en comprovar que la idea té una ampla resposta.
 
 
 
  
Festa Jove el dijous, dia 22
 
I una novetat per al dijous, dia 22, amb la celebració de la FestaJove amb Dj Culebra, una jornada pensada perquè els i les més joves vallers gaudisquen també de la música i l'oci, una vegada acabades les classes. Cal remarcar que la festa jove es celebrarà entre les 18 i 22 hores i està dirigida als jovens entre 12 i 17 anys.
 
Elaboració pròpia