L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 de desembre del 2022

Tavernes clausura les jornades ‘La ciutat com a espai educatiu’



Tavernes ha estat aquesta setmana l’epicentre del debat i l’intercanvi d’experiències envers a les Ciutats Educadores gràcies a les jornades formatives ‘La ciutat com a espai educatiu’, organitzades conjuntament pel CEFIRE d’Àmbit Humanístic i Social i la Regidoria d’Educació del consistori valler. 
 
Les jornades han comptat amb la participació de vora 100 professors i professores per tal d’analitzar i compartir experiències al voltant de la construcció de ciutats més innovadores, inclusives i equitatives. 
 
 
La regidora d'Educació, Fina Vercher


 La regidora d'Educació, Fina Vercher, assenyala que "han sigut tres dies de debats i aprenentatges molt engrescadors, que ens ajudaran a construir una ciutat educadora exemplar des de tots els àmbits i recolzant-nos en el magnífic treball que fan els centres educatius de Tavernes".
 
La segona jornada celebrada el passat dimecres va comptar amb la ponència del pedagog i professor barceloní Miquel Àngel Essomba sobre tot allò que envolta i afecta a les Ciutats Educadores. 
 
 


Posteriorment, va ser el torn d'analitzar les polítiques educatives d'ajuntaments de referència amb les aportacions i experiències del regidor d'Educació de Castelló de la Plana, Francesc Mezquita, la regidora de Gestió Responsable del Territori de Gandia, Alicia Izquierdo, el regidor d'Educació de Sagunt, Josep Manuel Tarazona, i la regidora d'Educació de Tavernes, Fina Vercher. 
 




Mentre que ahir dijous, la magistral ponència de Jaume Martínez Bonafé, doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació, sobre la importància i implicació del poble en l'educació va donar inici al tancament de les jornades. Seguidament, el professorat del CEIP El Port de Xàbia, el CEIP La Serreria (València) i l'IES Secció Figueras Pacheco (Alacant-Bacarot) va exposar els seus projectes educatius d'èxit a la resta d'assistents. 
 
 


L'alumnat del CEP Música Mestre Arnau va interpretar diferents peces musicals per a tancar les jornades celebrades en la Casa de la Cultura.