L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 16 de desembre del 2022

L'encesa de l'Arbre de Nadal ha comptat amb la presència de regidors del consistori i la interpretació de nadales per la Coral Marinyén


Aquesta vesprada, tal com estava anunciat, ha tingut lloc en el Passeig del País Valencià l'encesa de l'arbre de Nadal que ha confeccionat l'alumnat del Centre Ocupacional Valldigna amb la presència de molts veïns i veïnes que s'han sumat a l'acte.
 
 
 
 
 
Tal com ha explicat el representant de l'entitat, l'arbre està confeccionat pels alumnes en el taller del centre a partir d'elements reciclats, majorment ampolles d'aigua blaves, moltes aportades pels veïns i veïnes, i té com a particularitat el tindre un pis més d'alçada que el muntat l'any passat. I també preveu: "confiem amb l'ajuda de tots els vallers i valleres que ens han facilitat els materials, superar-nos i alçar un pis més l'any vinent".
 
 
Josep Llàcer, regidor de Compromís, en nom de l'Ajuntament ha agraït el treball i la dedicació d'any rere any del Centre Ocupacional Valldigna, una tasca encomiable que aconsegueix que aquest símbol nadalenc, de pau i fraternitat, presidesca un lloc tan emblemàtic del nostre poble com és el passeig, en el centre mateix de la ciutat. 
 
 Josep Llàcer ha aprofitat per desitjar a tot el poble de Tavernes un Bon Nadal i un Bon Any Nouen en nom de la corporació que representava, i on cal dir que l'alcalde Sergi Gonzàlez i molts regidors eren presents.
 
 
 
 
La Coral Marinyén, dirigida per Fran Lledó, ha interpretat la primera nadala, després de la qual ha tingut lloc l'encesa de l'arbre. Tot seguit la coral ha cantat altres dues nadales més, com a missatge de pau i de felicitació a tot Tavernes.
 
 

 
Un any més per tant, el Passeig del País Valencià lluirà aquest arbre singular, així com les caixes de regal que el complementen,  confeccionat amb afecte i total dedicació per les persones del Centre Ocupacional Valldigna (professorat, monitors i alumnat, en una tasca que ajuda a la integració social i laboral de l'alumnat, a més de ser un exemple amb el reciclatge de materials que milloren el medi ambient.
 
Elaboració pròpia.