L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 de desembre del 2022

Avui han començat les obres d'asfaltatge de la carretera "La Calça" que duu a la platja

 

 Tal com s'havia anunciat avui s'han iniciat les obres de millora i asfaltatge del tram de la carretera de "La Calçà" (la comarcal CV-603) en el seu tram entre les dues rotondes de "Las Cinco Hermanas" i la de l'Estació del tren. Les obres afecten un total de 900 metres que té aquest tram de carretera i està previst acaben el pròxim dijous, dia 22.
 
 
 
Mentre duren les obres la carretera està tallada i no es pot transitar per la mateixa, havent-s'hi establit com a alternativa per als vehicles i vianants les dues vies de serveis que hi ha al costat de La Calçà. Per millorar la seguretat, cal extremar les precaucions en aquestes vies laterals.
 

 

 

Les obres les executa la Diputació de València i l'objectiu és regular i normalitzar la rasant de la carretera que patia de deformacions pel pas del temps i per la normal consolidació de la via, car hem de recordar que es troba situada en una zona que antigament era zona humida i de conreu d'arròs.

Us oferim unes fotos de les obres que s'executen des d'avui mateix

 Elaboració pròpia