L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 14 de desembre del 2022

L'Associació Tyrius Tavernes ha celebrat "L'Encontre Generacional Nadalenc" a la Casa de la Cultura

 

La Casa de la Cultura ha acollit "L'Encontre Generacional Nadalenc", un acte organitzat i celebrat per l'Associació d'Am@s de Casa i Consumidors "Tyrius" de Tavernes i que va reunir sobre les 300 persones.

L'encontre va servir per efectuar un homenatge a les dones fundadores de Tyrius Tavernes a través de les presidentes que ha tingut fins ara l'associació a la nostra ciutat: Dolores García i Gimeno,  Francisca Cortés i Boscá,  Genoveva García i Roca i  Àngeles Gimeno i Sanchis.

 

 





Durant l'acte es va projectar l'audiovisual "Una ullada al món de la dona", el qual va fer un recorregut històric a partir de fotografies preses a Tavernes sobre quin ha estat el paper de la dona en la família i l'atenció als fills, d'ajuda en el treball del camp i en les diverses activitats laborals i socials. 

Igualment es van projectar un recull de fotografies que mostren totes les activitats i viatges culturals realitzats al llarg dels anys d'existència de l'associació.

 





L'actual presidenta, Mari Carmen Magraner i Palomares va explicar en el seu parlament com va nàixer Tyrius a Tavernes i València alhora que presentava la presidenta provincial, Vicenta Alcàcer i Navarro, present en l'acte i que va dirigir unes paraules als i les assistents.

El grup local "La Junt de la Boda" va amenitzar la trobada amb la interpretació de diverses cançons populars i nadales.





 

Com a final de l'encontre, després de felicitar les festes de Nadal a tots els presents i associats,  l'associació va oferir als presents un tast de xocalata, xurros i ensaïmades.

Elaboració a partir de la informació i fotos facilitades per Tyrius Tavernes. El nostre agraïment