L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 22 de desembre del 2022

CONFIRMAT: "Mediterránea Festival" se celebrarà a Gandia

 

Tal com ahir vam anunciar, encara que faltava la confirmació oficial, els rumors apuntaven a Gandia com a lloc on se celebraria la quarta edició del "Mediterránea Festival".

Avui la tria de la ciutat gandiana ja és oficial, perquè així ho ha anunciat l'organització al temps que confirma els primers artistes i grups que actuaran.

Les altes pretensions econòmiques i d'infraestructura que demanava l'empresa no ha pogut assumir-les Tavernes, però tot apunta a que mentre es negociava amb Tavernes també es feia amb Gandia, que ha fet una aporta ben forta i es converteix en la nova seu d'aquest festival de musica indie, rock i pot.

Tavernes després de perdre "L'Octupus" perd ara el "Mediterrania Festival" i caldra vore amb quines dificultats i problemes es troba enguany el festival "Iboga" i si seguirà el mateix camí que aquests dos que ja no disposem, i més si a Gandia o altra platja pròpera els ofereixen la tranquil·litat que a Tavernes no han tingut, i tots sabem perquè.

Mentre tant Gandia, amb més múscul econòmic, turístic i d'infraestructura, augmenta cada any més els festivals que s'hi celebren, amb el que implica de més oferta d'oci per a gent jove i no tant jove i més atractiu per al turisme, i mentre Tavernes i la platja, sobre tots els sectors econòmics a passar-ho cada vegada ho passen més malament.