L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 14 de desembre del 2022

El Festivern 2022 comptarà amb una ampla presència de grups musicals vallers


Els grups de rock "Metall i So" i "La Fístula Vallkànika" presentaran els seus nos discs ‘Puta misèria’ i ‘Injustícies’, respectivament,  dins del programa de la setzena edició del Festivern 2022, en concret en el concert de benvinguda que tindrà lloc a l'en velat de la plaça Major el divendres 30 de desembre a les 13 hores.
 
 Per la seua banda, la xaranga "Xe Kin Ampastre" en la plaça Major i a les 13 hores, amenitzarà el tradicional concurs de paelles amb un vermut musical el dissabte 31 i, durant el festival, la Vall-tu-kà i la jove xaranga "Això ho pague jo" també faran actuacions itinerants pels carrers de Tavernes per a animar i acompanyar als i les festiverneres pels carrers de Tavernes durant els tres dies que durarà el festival.
 

 

 
El regidor responsable de l'àrea de Festivals, Josep Llàcer, de Compromís, ha destacat que “enguany hi ha una aposta decidida per un Festivern molt valler, és una magnífica ocasió per a mostrar, als milers de visitants que rebrem, la gran tradició musical i el talent dels grups i músics de Tavernes.”.

Quan només queden dues setmanes perquè el Festivern ompliga els carrers de Tavernes de música, vida i alegria, el regidor de Festivals ha donat a conéixer aquesta novetat de la setzena edició del festival d’hivern més aborigen, la qual cosa representa una gran aposta per la música vallera, de manera que es potencia la presència de grups i músics locals com acompanyants de grups com La Fúmiga, Boikot, Buhos, Els Catarres o Auxili, que actuen en el Festivern. 
 
Per últim, completaran la participació vallera en el Festivern la batucada Vall-tu-kà i la jove xaranga "Això ho pague jo" amb les seues actuacions itinerants.