L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de desembre del 2022

Gran ambient i molta participació en la "III Trobada Multicultural" de Càritas

 


Càritas Interparroquial de Tavernes ha celebrat la vesprada del divendres, 9 de desembre,  la "III Trobada Multicultural" en el Mercat Municipal. Molta participació de veïns i veïnes que han comprat els productes tradicionals que ocupaven moltes taules de venda, i on no han faltat els bunyols i el xocolata, el costat de coques, i molts dolços àrabs i colombians.
 
 
 
 
 
 
La recaptació d'aquesta "III Trobada Multicultural" es destina a les finalitats humanitàries de Càritas i que serveixen per pal·liar les necessitats de moltes famílies valleres. A falta del recompte final més exacte, es calcula una recaptació al voltant de 2.300 euros.
 
 
 
 
 

 
La trobada s'ha desenvolupat amb un gran ambient de germanor on ha destacat principalment l'assoliment d'allò que dóna títol a l'activitat: el ser "multicultural". La xaranga "Això ho pague jo" va animar i va fer festa en la vesprada solidària.