L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 30 de desembre del 2022

L'oratge que es preveu per a Cap d'Any: bon temps amb fins i tot pujada demà de temperatures

 


A partir d’avui, tot apunta a una recuperació de les temperatures, amb màximes que superaran els 20ºC al País Valencià. Pensant en demà dissabte, l’últim dia de l’any i també en el primer dia del 2023 es preveu que la pujada de les temperatures serà estable, majorment demà, amb la qual cosa l’ambient serà suau i fins i tot càlid per al  mes que estem. Un oratge que segurament serà molt ben vingut per als campistes i visitants de Tavernes aquests dies amb ocasió del Festivern i que demà per la nit celebraran l’arribada de l’Any Nou.

En conjunt aquesta darrers dies de l’any 2022 i el començament de l’any nou 2023 estaran marcats per unes temperatures elevades per a l’època en que estem i superaran els 20ºC en alguns punts del territori valencià on poden arribar als 24ºC, segons indica l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) amb unes nits en la nostra zona no massa fredes.

 

Unes temperatures que superen entre 5 i 10 graus les mitjanes habituals durant aquestes dates al País Valencià, i això va camí de convertir-se en màxims històrics en aquesta època de l’any. I després hi ha qui nega l’escalfament global de la terra i el canvi climàtic!!!

  Per l'elaboració de l'oratge ens basem en distintes fonts: les informacions d'AEMET, AVAMET, eltiempo.es, meteopoble, meteovigo, Meteociel, Laboratori de Climatologia de la Universitat d'Alacant, entre d'altres i n'agafem unes o altres segons els casos.