L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de desembre del 2022

Els lladres desmunten i furten el motor de "Bocassa" en el camí Marenys


Els amants de les coses dels demés no descansen i aprofiten qualsevol oportunitat per furtar, per emportar-se les coses que no els pertanyen. En aquests dies, i aprofitant que per les festes, no es tan nombrosa la presència de llauradors en les terres, han robat en el "Motor de Bocassa". 

El robatori va tindre lloc ahir, dia 23, i els lladres desmuntaren per complet el motor de bombeig i se l'emportaren amb la qual cosa han creat un greu problema als pocs regants que encara usen el mètode tradicional de "a manta" .

El motor "Bocassa" està ubicat en el camí Marenys (La Marina) ja prop del terme de Xeraco i els regants demanen a les persones que puguen haver vist alguna cosa relacionada amb el robatori ho comuniquen a la Policia Rural o Guàrdia Civil.

El nostre agraïment per la fotografia i informació enviada.