L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 28 de desembre del 2022

El gran canvi de Tavernes per Cap d'Any: El Festivern 2022 ja és ací, està preparat i demà comencen les activitats


Avui està previst que concloguen els treballs de muntatge del gegantí envelat que acollirà els concerts a celebrar dins de la programació del Festivern, un muntatge que ha anat acompanyat de molt bon oratge i unes temperatures que són impròpies per a l'època de l'any que vivim, amb la qual cosa i com que la previsió és que dure fins al diumenge, es preveu no hi hagen problemes de mal oratge, sobre tot en els assistents que acampen en les zones habilitades.

 

Tal com ja hem informat, el muntatge es va iniciar el passat dilluns, i avui dia es pot apreciar dins de l'envelat la zona destinada a barra de bar, així com els policlínics fora de l'envelat per a donar servei als assistents. Ara cal encara acabar amb el muntatge de l'escenari a l'interior de l'envelat. 
 
 
 
 

Si el Festivern segueix la tònica d'edicions passades, fins a 10.000 persones poden arribar aquests dies a Tavernes per celebrar el Cap d'Any mentre gaudeixen de la millor musica, i en valencià, en l'envelat i el voltant, ocupant una superfície que si fa no fa serà com la d'un camp de futbol: sobre 90 metres de llarga, per 40 d'amplada i una alçada sobre els 12 metres.
 
Activitats complementaries amb ampla presència de grups vallers 
 
El regidor responsable de festivals i candidat de Compromís, Josep Llàcer, ha remarcat l'aposta de l'Ajuntament per aquest festival de Nadal per tal d'oferir alternatives a la població de diversió i passar la nit de Cap d'Any a Tavernes, amb el que jo implica de recolzament al comerç i hostaleria local i a la millora de seguretat, en no haver d'agafar el cotxe per a fer desplaçament. 
 
 
 
Josep Llàcer ha indicat que "dins de les activitats del Festivern, cal destacar la participació dels grups de Tavernes  en activitats complementaries i obertes a tots, amb la participació de la xaranga "Això ho pague jo" demà dia 29, mentre el dia 30 serà el torn de la "Valltukada" i dels grups "MetalliSo" i "La Fístula Valkànika" en el concert de benvinguda del Festivern mentre el dia 31 queda per a la xaranga "Xe quin empastre".
 
 

El regidor de Compromís ha volgut també destacar les activitats esportives i d'entreteniment com el concurs de paelles i els correbars, i tot en conjunt ha representat un gran canvi en l'aspecte de Tavernes al Cap d'Any "que hem passat d'un poble mort, on no es quedava ningú, fins al ambient actual on l'Ajuntament també hi participa amb l'envelat a la Plaça Major per donar la benvinguda a l'any nou i escoltar les campanades, amb un orquestra. "
 
 A partir de demà, Tavernes s'omple de música, sana alegria i animació pels carrers. Us informem de la programació i horaris de demà dijous, dia 29.  

 

 Elaboració pròpia.