L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 de desembre del 2022

Avui divendres, a la vesprada, tenim una cita amb la solidaritat: "III Trobada Multicultural" de Caritas , al Mercat Municipal.


 
Càritas Interparroquial de Tavernes celebra avui divendres, 9 de desembre, per la vesprada la "III Trobada Multicultural" en el Mercat Municipal. L'entitat ha indicat que és un motiu d'orgull celebrar aquest esdeveniment per tercera vegada recordant que l'objectiu es la conscienciació social i una aposta per sensibilitzar a la població, alhora que obrir espais de relació social més normalitzats on voluntaris, participants, col·laboradors i simpatitzants de Càritas poden gaudir d’una vesprada festiva.

La participació de la ciutadania es possible amb l'aportació de dolços o coques típiques del nostre poble o bé acudint al Mercat Municipal a degustar una gran varietat de productes gastronòmics elaborats per les famílies participants de Càritas i que representaran els seus països de procedència. Sense oblidar el tradicional xocolate i els exquisits bunyols preparats per les bunyoleres solidàries.

Tot això amb un ambient de germanor que comptarà amb la participació de la xaranga "Això ho pague jo", que donaran a la trobada un toc d’alegria i animació.

Segons la nota de Càritas