L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 20 de desembre del 2022

Josep Llàcer, regidor d'Obres: "les obres de la Calçà milloraran la seguretat viària i la connexió poble-platja"

 
El regidor d’Obres Públiques i Urbanisme, Josep Llàcer, de Compromís, ha visitat avui les obres de millora i nou asfaltament de la carretera a la platja, la tradicional "Calçà", de les quals ha destacat "la importància d'aquesta actuació perquè millora la seguretat viària i la connexió entre els nuclis urbans del poble i la platja" i ha remarcat "la important inversió que dedica la Diputació de València a Tavernes".
 
El regidor de Compromís ha estat comentant amb els tècnics i responsables de l'empresa Bertolín, que executa les obres, els detalls dels treballs i de les característiques de la carretera, que travessa una zona de subsol molt humit , per tant, de vegades amb problemes.
 
 
 
 
Josep Llàcer ha agraït a l'àrea de carreteres de la Diputació que atenga l'execució de l'obra, una actuació que havia sorgit en algunes de les reunions mantingudes pel regidor amb motiu del projecte de millora futura del Camí Reial i la possible pèrdua de condició de via pecuària.
 
 El regidor, que és alhora el responsable de la Policia Local i de la Seguretat Ciutadana, i per tant de tots els aspectes relacionats amb el trànsit de vehicles i mobilitat de les persones, ha aprofitat per comprovar l'estat de circulació en les dues vies alternatives, una a cada costat de la carretera i amb un únic sentit, per on s'efectua ara el pas de vehicles, ciclistes i persones, i ha demanat als usuaris extremar les precaucions.
 
 


 

Les obres de millora i asfaltatge del tram de la carretera CV-603 que uneix el poble i la platja de Tavernes, s'iniciaren el passat dia 14, però és entre ahir dia 19 i el pròxim dia 22 quan s'ha tallat per facilitar els treballs.

L'Àrea de Carreteres de la Diputació executa uns obres que tenen com a objectiu anivellar la rasant de la carretera mitjançant fresatges i aplicació d'un nou asfaltatge en calent per a acabar amb les deformacions i els desnivells provocats pel pas continu de vehicles i la pròpia consolidació de la carretera.