L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de desembre del 2022

Divendres, dia 23, es va clausurar la quarta edició del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV"



El taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes IV" va celebrar divendres, dia 23, la seua cloenda amb l'entrega deñs diplomes acreditatius als alumnes de la participació i que confirmen també l'ensenyament rebut. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i del regidor de Compromís responsable de l'àrea de Foment Local, Josep Llácer, de qui depén el taller d'ocupació.
 

Un total de 30 alumnes s'han format en aquesta quarta edició durant tot un any en les especialitats d'obra i pintura, forestal i jardineria, compaginant la formació amb les pràctiques que han servit per millorar diversos edificis i entorns de Tavernes i el nostre terme.

L'alcalde, Sergi González, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, van agrair l'esforç que ha fet l'alumnat i l'equip docent durant tot l'any per a aprendre i fer de Tavernes un poble millor i més bonic.