L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 20 de desembre del 2022

L'Ajuntament compra una retrocarregadora mixta "JCB 3CV Plus" per a la brigada agrària municipal


 

L’Ajuntament ha adjudicat la compra d’una retrocarregadora mixta "JCB 3CX PLUS Servo" i els complements a l'empresa "Geancar Maquinària SA" de Riba-Roja de Túria per un valor total d'adjudicació de 118.500 euros en ser la millor oferta presentada a la licitació. 

La nova màquina serà per a ús de la Infraestructura Agrària del propi Ajuntament i l'empresa, tal com s'indicava en les condicions, haurà d’impartir un curs de formació als treballadors de la brigada municipal sobre el maneig i manteniment bàsic.

L'excavadora, tal com es demanava en el plec de licitació, disposa de motor turbodièsel 4 cilindres, amb una potencia nominal  de 81 Kw (111cv) i transmissió de canvi seqüencial (tipus Powershift) d’un mínim de 4 velocitat, cap avant i cap enrere, amb una velocitat màxima de 40 km/hora.

Altres característiques són el circuit hidràulic de centre tancat i una instal·lació hidràulica auxiliar al darrere que siga bidireccional, apta per a martell i desbrossadora, servocomandaments hidràulics sobre el seient amb tres  posicions de treball, etc. 

 

Segons la informació publicada en la PCSP. Foto: fitxa tècnica de JCB