L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dimecres, 1 de febrer del 2023

El mes de febrer marca l'inici de la celebració oficial de les falles amb la Crida del dissabte que ve


L'inici del mes de febrer coincideix amb l'anunci del cartell de les Falles de Tavernes 2023.  La festa i la flama fallera ja cremen al nostre municipi de fa temps amb les exaltacions de les falleres majors, i ara és el torn del concurs de truc als casals i l'esperada Crida a la plaça Major el pròxim dissabte 4 de febrer  a les 18 hores, en el que serà l'acte que donarà oficialment inici a les Falles 2023. 
 
Posteriorment, es dispararà un castell de focs al passeig País Valencià i es farà un sopar de germanor amb fi de festa en l'envelat que s'instal·larà en el polígon del Pla.
 
La imatge del cartell és la foto guanyadora del concurs fotogràfic Paco Teodoro 2023, capturada per Empar Mayans de la Falla Cambro.
 
FDF Junta Local Fallera