L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 23 de febrer del 2023

L'Ajuntament destina 160.000 € a equipar el centre "Víctor Calatayud" després d'haver invertit en obres de més de 200.000 euros.

El centre durant les obres de reforma
 

L'Ajuntament de Tavernes ha publicat la licitació del subministrament de mobiliari i equipament informàtic de l'edifici “Víctor Calatayud”, amb una tramitació d'urgència per poder iniciar l'activitat el pròxim setembre.  El contracte afecta a l'equipament de totes les aules per instal·lar-hi l'Escola d'Adults Bolomor, l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i els Tallers d'Ocupació.

Tal com vam informar, l'Ajuntament a través de la regidoria d'Obres que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, va iniciar l'any passat les obres d'habilitació de nous aularis en la planta baixa i en la primera planta, més els serveis complementaris, a més d'un ascensor adaptat per a contribuir a l’eliminació de barreres arquitectòniques de l’edifici. 

L'objectiu, com va explicar el regidor Josep Llàcer, durant les obres, era donar una solució a la demanda de dependències de la localitat, en especial l'EPA, Escola d'Arts Plàstiques i Tallers d'Ocupació. Això va suposar una inversió de superior als 200.000 euros .


Plànols de l'obra executada, per valor superior als 200.000 eurose

La regidoria d'Educació, que dirigeix Fina Vercher de Compromís, serà l'encarregada del seguiment i bona execució del contracte una vegada adjudicat. La regidora, a qui hem preguntat per la licitació que publica la PCSP, ens ha comentat que, una vegada les obres del centre acabades, calia dotar-lo i urgent per iniciar les activitats acadèmiques el curs que ve.  

Fina Vercher explicava que "el nou centre soluciona els problemes que fins ara teníem en l'oferta educativa municipal, i amb les obres podem reubicar i reunir en un mateix centre totes les instal·lacions i aules d’EPA municipal, Escola d'Arts Plàstiques i també els tallers d’ocupació. per tant, podem dir que l'edifici "Víctor Calatayud" passa a ser un centre de formació integral en albergar l'escola infantil municipal, l'escola d'adults, els ensenyaments artístic i la formació ocupacional".

Les bases de licitació desglossa l'equipament en dos lots diferenciats:

LOT 1: per valor de 131.837,49 euros corresponent a mobiliari

LOT 2: per valor de 28.208,26 euros, d'equips informàtics  

Les empreses interessades en la licitació han d'entregar les ofertes fins al  dia 3 de març, i segons les condicions  el lot número 1 tindrà un termini d'1 mes per a lliurament, muntatge i instal·lació de tot el material, mentre que en el cas del lot número 2, el termini serà de 2 mesos. Cal indicar que aqueixos terminis comencen a tindre's en en compte a partir del dia següent a la formalització del contracte.