L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 22 de febrer del 2023

L'Ajuntament engega una campanya d'animació lectora en valencià per als comerços i establiments de serveis del poble

 
 
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, que dirigeix Angela Llinares, de Compromís, amb motiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, que vam celebrar ahir, 21 de febrer, ha iniciat la campanya d'animació lectora en valencià "Espera llegint" impulsada per la Fundació Bromera per al foment de la lectura.
 



La iniciativa de promoció de la lectura en la nostra llengua va dirigida al petit comerç, al qual se li fa entrega de forma gratuïta d’un expositor, un lot de llibres en valencià, díptics informatius i punts de llibre perquè la població puga llegir un llibre en les sales d'espera o en la cua dels establiments mentre espera a ser atesa.
 
 
 
 
 
 
Qualsevol comerç menut de Tavernes que desitge participar en la campanya pot acudir a l'Ajuntament (en horari de 09 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 15.30 a 18.30 hores els dilluns de vesprada) per a recollir el seu lot de lectura de forma gratuïta.

 La regidora de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, ha assenyalat que "estimar i cuidar el valencià des de les institucions suposa protegir i enfortir la nostra llengua. Amb esta campanya es promou la lectura en valencià i la compra de llibres, donant també suport al comerç de proximitat".