L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de febrer del 2023

Ruta mediambiental per celebrar el Carnestoltes dels grups de gimnàstica de manteniment


 
El grup de dones i homes de gimnàstica de manteniment aprofitant la celebració de Carnestotes han realitzat avui una ruta mediambiental i ¡quina millor ocasió per gaudir de disfressa i passar-s'ho tots molt bé amb una activitat així! I tot ha ajudat, perquè la jornada ha estat assolellada i amb bon oratge. 

A més del bon humor i sana alegria del Carnestoltes, la ruta triada els ha permés gaudir, a més de la caminada i la conversa, del nostre paisatge i poder valorar-lo i posar en valor les vistes del nostres terme, i la natura recuperada dels ullals.

L'eixida ha tingut lloc des del poliesportiu i els participants han anat per la via verda, zona del Racó Joana, fils als ullals, amb un esmorzar a "Las 5 Hermanas". La tornada ha estat pel Portitxol, cam del Racó Joana, oliveres d'Alberola i tornada ja a casa.