L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de febrer del 2023

PLE DE FEBRER 2023: Carlos Gimeno y Antonio Franco passen a ser "regidors no adscrits" en deixar Ciudadanos, partit que els considera transfugues.

 

L'alcalde Sergi Gonzàlez va informar al ple de l’escrit presentat pels regidors Carlos Gimeno i Antonio Franco en el qual indicaven la seua decisió de deixar el grup municipal de Ciudadanos, partit per al qual foren votats en les passades eleccions municipals, i passar a tindre la condició de regidors no adscrits. El ple va considerar la seua petició i, com anunciava l’alcalde “passen a tindre la condició de regidors no adscrits”.

Amb aquest escrit, els dos regidors no adscrits s’avançaven en certa manera a la decisió final que puga prendre la direcció provincial de Ciudadanos que, només anunciar els dos regidors el passat divendres que abandonaven el partit per integrar-se en el PP, ja va indicar com publicava Levante-EMV que es "una decisión personal de los dos concejales" i fins i tot els considerava “tránsfugas".

El diari afegia que “se les ha exigido que devuelvan su acta al partido y, por tanto, que abandonen el ayuntamiento. En caso de no hacerlo se seguirá el proceso disciplinario habitual", indicava la direcció provincial de Ciudadanos amb la qual cosa els avisava d’obrir-los un expedient d’expulsió si no acataven eixa petició.

Per tant i ja des del ple d’anit, els dos regidors no formen part del grup municipal Ciudadanos, un partit que ahir mateix, i segons publicava LEVANTE-EMV, “insistia en que lo que Gimeno y Franco deben hacer es devolver su acta de concejal, la cual lograron concurriendo por Ciudadanos, un partido al que ya no pertenecen y que les considera tránsfugas".

Ciudadanos ha anunciat que treballa en la formació d’una llista electoral per als comicis del 28 de maig i que confirmara en dades pròximes el seu/la seua cap de llista.