L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de febrer del 2023

Xerrades agrícoles informatives sobre la PAC 2023-2027 i el Quadern Digital d'Explotació


La regidoria d'Agricultura que presideix Emili Enguix, de Compromis, ha col·laborat amb l'Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), per organitzar una xarrada informativa en la Casa de la Cultura de Tavernes on s'han donat a conéixer les novetat de la Politica Agrària en Comú (PAC) 2023-2027 així com del funcionament del Quadern Digital d’Explotació als llauradors i llauradores valleres. 

La xarrada, a més de la presència del regidor d’Agricultura Emili Enguix, va comptar amb la presència del delegat d'AVA a Tavernes, Francisco Grau, i del vocal de la junta Directiva d'AVA i responsable sectorial de cítrics, Salvador Juan. La ponència explicativa va ser a càrrec de José Francisco Sales, responsable dels serveis tècnics de l’associació, qui va exposar en detall el pressupost assignat per a l’Estat espanyol per la PAC durant el període 2023-2027, així com els terminis, condicions, quanties d'estes ajudes i resoldre tots els dubtes sobre la implementació del Quadern Digital d’Explotació en els pròxims mesos.

 

  El regidor d’Agricultura va destacar als reunits “la predisposició de l’Ajuntament en millorar les necessitats que el camp valler requerisca, ja que per al sector agrari es fa prioritària la utilització de totes les eines possibles per poder ser competitius". Emili Enguix va aprofitar per traslladar als i les presents que prompte es duran a terme accions per a la gestió i el control dels porcs senglars en les zones rurals del terme municipal. 

.