L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dijous, 9 de febrer del 2023

L'associació "K-lidoscopi" inaugura avui a les 19 hores la mostra "Utopia" en la Casa de la Cultura


Avui dijous l'associació cultural K-Lidoscopi integrada per artistes de diverses localitats, entre elles Tavernes, inaugura l'exposició "Utopia”, seguint la itinerància que l'ha duta primer a Cullera, fa unes setmanes a la sala "Porxets" de Sueca i avui a Tavernes. 

 

La inauguració tindrà lloc avui a partir de les 19 hores amb la presència dels artistes i la podreu visitar en el soterrani de la Casa de la Cultura, fins el dia 19 d'aquest febrer. L'exposició es tornarà a obrir a partir del dilluns vinent, tots els dies de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 hores del matí i 18 a 20 hores de la vesprada. L'accés es farà per la porta de les oficines.


Foto de família de part dels artistes que exposaren a Sueca a la sala "Porxets"


A l'exposició podreu contemplar obres, de diferent estil, composició i materials, dels artistes Armand Calatayud, Bernat Roman, Carmen Signes, Cristina Castany, Jesús Martín-Lorente, Juan Ramón Aragó, Juanvi Campillo, Juanvi Sala, Lore Soler, Luque Matruqui, Manola Roig, Pilar Ausina, Rosa Serra, Ruth Palomero, Toni Segarra, Vicent Felis, Violeta Santos i Xaro Bonilla.