L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de febrer del 2023

Avui diumenge, a migdia, els xiquets i xiquetes tenen una cita amb la Festa de Carnestoltes 2023 i l'espectacle "A l'abordatge" .



La Festa de Carnestoltes per a xiquets i xiquetes d'enguany tindrà lloc avui diumenge a partir de les 12 de migdia  en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes (front a la Casa de la Cultura)
 
La regidoria de festes de l'Ajuntament, dirigida per la regidora de Compromís Encar Mifsud,  ha preparat per aquesta ocasió l'espectacle musical infantil "A l'abordatge!", de Produccions Scura Splats, animació musical infantil d'escenari basat en cançons i jocs que compta amb la participació activa del públic.
 
 
 
 
Una gran festa pirata per a xiquets i xiquetes on les antigues cançons de la Mediterrània per a menuts s'han transformat en modernes melodies a ritme de rock, Funky, rap, etc.

 La banda de pirates del capità Morgan arriba a Tavernes amb la intenció de repartir el tresor entre tots els bucaners convocats a la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes. Una gran festa de cançons, jocs i juraments esclata, però aquesta s'acaba amb l'aparició dels guàrdies. Els pirates hauran d'escapar, sense poder repartir el tresor, si no volen que els seus ossos acaben a la presó.